Notícies 12. 16/09/2019

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va ser la gran protagonista de la diada del primer diumenge de Festes de Santa Tecla. Els Castells sense folre van inscriure una nova actuació memorable dels vallencs. La plaça de la Font també va veure tres Gammes Extra de la Jove de Tarragona i amb uns Castellers de Vilafranca i uns Xiquets de Tarragona que no van assolir les expectatives.
Amb la diada castellera, però també amb altres actes tradicionals i multitudinaris, Tarragona ha encetat Santa Tecla amb un primer cap de setmana carregat de propostes. La crida a càrrec del Perpetuador de les festes, la mostra del Folklore Viu, la baixada de la Cucafera o la Fes-te la festa han estat algunes de les cites més destacades.
L'Ajuntament de Valls ja prepara una nova edició dels pressupostos participatius. Enguany hi destinarà 250.000 euros i fins al 13 d'octubre es recolliran les propostes i al novembre es faran les votacions populars. Tot i això iniciar la nova entrega, encara s'han d'executar la major part dels projectes escollits el curs passat. 
Eduard Boada ja ha fet el salt a la gran pantalla. "La mida del temps" és el documental que narra la importància de la cuina i els entrepans de can Boada. Aquest diumenge s'ha presentat a l'Antiga Audiència i dissabte el podrem veure aquí, a tac12.
Dos gols de Pedro Martín permeten que el Nàstic sumi la primera victòria de la temporada. El zero a dos al camp de l'Ebro frena els dubtes dels de Xavi Bartolo, que sumen 4 punts de dotze possibles.

 

Programes més recents a TAC12