Notícies 12. 05/09/2019

No serà la pitjor temporada d'avellana al Camp de Tarragona. La crítica situació de l'any passat podrà oblidar-se enguany encara que de nou, sobresurt el problema endèmic. El preu. I també les ajudes. Unió de Pagesos amenaça amb noves mobilitzacions si el Govern no paga el que va prometre durant la crisi de l'any passat. La pitjor que es recorda.
Falta una setmana perquè arrenqui el curs escolar 152mil alumnes, un miler més, al Camp de Tarragona i mig centenar de nous professors. I la inversió de més de 2 milions d'euros en la millora d'una trentena de centres escolars. Destaca la construcció de l'escola de l'Arrabassada que podrà estrenar-se a principis del 2020.
Valls renovarà completament la coberta de l'andana de l'estació d'autobusos dins un projecte global de millores a diferents de transports públics de la Generalitat. A més, el consistori vallenc ha obert la concessió de l'explotació del bar de l'estació, actualment tancat.
SALOU ja s'ha vestit de medieval aquest matí amb l'obertura del seu mercat que vol retornar la vila turística a l'època del Rei Jaume I, quan va sortir del port salouenc en direcció Mallorca. Fins a finals de setmana els actes culturals i recreacions històriques es repartiran pel centre de la capital de la Costa Daurada.
El president Josep Maria Andreu i la direcció esportiva del Nàstic considera que hi ha plantilla suficient per lluitar per l'ascens a Segona. Segons Sergi Parès, encara existeixen opcions d'incorporar un migcampista sub23 fora del mercat.

Programes més recents a TAC12