Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Notícies 12. 03/09/2019

Comencen les obres de condicionament del nou Museu Nacional Arqueològic a l'edifici de la plaça del Rei, després del seu tancament l'abril de l'any passat per fer-hi una renovació total. Un cop enllestit el trasllat de les 1.100 peces ara podrà començar el gruix de les obres que duraran un any i mig. Suposaran una inversió de 3 milions i mig d'euros per renovar tot el sistema de climatització i millorar els mecanismes de seguretat.
A Montblanc, 1.600 persones han visitat de forma lliure i sense guia, aquest estiu, la muralla medieval. La iniciativa es va estrenar l'any passat i aquest any s'ha complementat amb noves propostes com la visita nocturna. Ara la capital de la Conca se centrarà ja en les properes de tardor, començant per Terrània.
Creix l'atur durant l'agost a les comarques de Tarragona malgrat registrar les xifres més baixes dels últims 10 anys en el conjunt de l'estat. 42mil persones estan apuntades a la llista de l'atur tarragonina, la majoria, 29mil, al sector serveis.
La Sala Trono de Tarragona programa un total de setze espectacles per la temporada vinent de tardor-hivern, la meitat dels quals, amb participació tarragonina. L'espai escènic espera mantenir els més de 5mil espectadors de la temporada passada. De seguida descobrim les propostes pels mesos vinents.
Als esports, valorarem el mercat de fitxatges del Nàstic, que finalment va tancar-se sense cap novetat per al mig del camp. Tot i això, Xavi Bartolo considera que la plantilla és prou competitiva per aspirar a l'ascens de categoria.

Programes més recents a TAC12

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ