Notícies 12. 30/08/2019

No s'han pogut complir les altes expectatives de Sant Fèlix. La Diada que avui hem seguit en directe per Tac12 no ha complert el programa establert, malgrat la bona actuació de la Colla Vella. La Joves ha començat ambiciosa, però lluny de la seva intenció. La Colla Jove de Tarragona no ha pogut amb els seus grans objectius mentre els Castellers de Vilafranca han segellat una gran actuació sense complir però amb els seus pronòstics.
La majoria de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona força la retirada de l'ordre del dia al Ple del punt que pretenia retirar el requisit de títol universitari per la plaça de cap de Cultura. Un Ple marcat per la discrepància entre els grups per diferents tràmits relacionats amb factures retardades o imprevistes. I on el major acord s'ha trobat en la consignació de pressupost per l'antic Banc d'Espanya.
Demà es compleixen 25 anys d'aquests fets que van fer la volta al món. Un dels majors tornados que es recorden a la història contemporània a la península Ibèrica. Avui tornarem a l'Espluga de Francolí per reviure els fets amb alguns dels seus protagonistes i recuperarem els noticiaris de l'època.
I anirem a Montblanc per conèixer la nova Junta de l'Associació Juvenil Barjaula que ha aconseguit salvar l'entitat, que estava congelada i a punt de desaparèixer. Volen aglutinar totes les colles de joves de la capital de la Conca i tornar a situar Barjaula al centre de l'activitat.
El Nàstic serà fidel al seu estil de joc tot i enfrontar-se diumenge a un dels rivals de major talent de la Segona Divisió B. La visita al camp del Barça B arriba encara amb el mercat d'incorporacions obert.

Programes més recents a TAC12