Notícies 12. 28/08/2019

La majoria d'hotels de la Costa Daurada que fins ara participaven del programa IMSERSO el rebutjaran aquesta temporada. És la resposta a la polèmica sobre l'adjudicació d'aquest programa turístic de l'Estat destinat a les persones grans. De seguida sabrem què en pensa la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona.
L'equip de Govern de Tarragona es queda sol en la proposta de no exigir títol universitari als nous caps de Gestió Cultural i d'Ensenyament, en una convocatòria de places que s'havia d'aprovar aquest divendres al Ple. La CUP ho considera clientelisme i votarà en contra. La resta de l'oposició creu que amaga la contractació a dit en favor d'Esquerra.
L'Ajuntament de Valls iniciarà aquest divendres un conjunt d'obres a carrers per la millora de l'asfalt i també l'enllumenat, per tal de modernitzar la via pública. S'hi invertiran prop de 130 mil euros en una àrea de 7 mil metres quadrats.
La DO de Tarragona prepara una nova Festa de la Verema per finals de setembre amb diferents localitzacions a una dotzena de cellers del territori i la ciutat de Valls. La verema està a punt de començar oficialment, a l'espera d'incrementar un 10% la producció de raïm.
Canvis importants a la plantilla sense pretensions més enllà d'assolir ràpidament la permanència. El Club Hoquei Vila-seca obre la tercera temporada seguida a Nacional Catalana després de dos anys de patiment. Parlarem amb ells i coneixerem les altes i les baixes dels de Ricard Notario.

Programes més recents a TAC12