Notícies 12. 26/08/2019

Els 5 castells de Gamma Extra descarregats aquest cap de setmana per la Colla Vella dels Xiquets de Valls li donen tot el protagonisme a la prèvia de Sant Fèlix, viscuda al Catllar i l'Arboç. De seguida repassem el que han donat de si les dues Diades marcades també per la caiguda de la Jove de Tarragona i pel 3d10 carregat dels Castellers de Vilafranca. I a Igualada, destacable el pilar de 8 de la Joves de Valls.
Les obres de construcció dels habitatges cooperatius i socials al centre històric de Valls començaran d'aquí a un any, segons la cooperativa la Titaranya, promotora del projecte. En les setmanes vinents començarà la campanya de micromecenatge per finançar el projecte.
Queda desert el concurs públic per la redacció del projecte de reforma de l'edifici de l'Audiència Provincial de Tarragona. Cap de les empreses presentades complia els requisits tècnics. Això allunya l'espera renovació de les instal·lacions judicials pendent des de l'informe del seu mal estat del seu 2016.
Prop de vuit mil degustacions servides en una 49a edició de la Festa de la Verema de la Conca de Barberà plenament participativa. Amb novetats com per primer cop, la piada del primer most feta per nens. Amb diversos actes paral·lels a l'Espluga de Francolí com la cursa de portadores o els tastos a cegues com a al·licient.
El Nàstic s'estrena a la Lliga amb mala imatge i derrota a casa contra el Llagostera per 1 a 3. Els de Xavi Bartolo hauran de millorar moltíssim, si volen ser candidats a l'ascens de categoria. Repassarem les millors imatges i totes les valoracions de la dura tornada a la Segona B.

Programes més recents a TAC12