Notícies 12. 22/07/2019

L’aeroport incrementa en 14 treballadors la plantilla per aquesta temporada d’estiu per solucionar problemes de massificació, seguretat i control. Des del sindicat UGT però creuen que aquest augment no és suficient i reclamen que aquesta infraestructura recuperi l’horari d’obertura que tenia abans del 2009. 

Des d’aquest mes de juliol Salou ha iniciat els treballs de manteniment i conservació dels espais verds públics de Cap Salou. Les persones que els duran a terme seran treballadors amb discapacitat funcional. En total s’integraran a tres persones de la cooperativa Àuria.

Cap de setmana d’importants festivals al territori. Per una banda l’Acampada Jove de Montblanc va tancar els tres dies de concerts amb una assistència de més de 27.000 persones i ja comença a pensar en els 25 anys de l’any que ve. I a Altafulla l’Altacústic, unes 8.500 persones són les que han assistit en aquesta edició. Després d’haver consolidat el format del festival.

I en esports la constantinenca Èlia Canales ha aconseguit la medalla d’or individual en categoria absoluta d’arc recorbat femení en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc a l’Aire Lliure que s’ha disputat a Àvila aquest cap de setmana i segueix ampliant el seu espectacular palmarès.

Programes més recents a TAC12