Notícies 12. Edició vespre. 20/06/2024

L'ajuntament de Tarragona no presentarà més al·legacions contra la proposta d'Altafulla de modificar els límits territorials entre els dos municipis. Tampoc ho farà la Diputació ni el Consell Comarcal del Tarragona. L'alcalde de Tarragona s'ha reunit amb els veïns que viuen a la zona que es veuria afectada si la modificació tirés endavant.

Els veïns de la Part Baixa de Tarragona volen solucions immediates als problemes que pateix el barri, sobretot pel que fa a la inseguretat. L'ajuntament assegura que ha incrementat la presència policial a la zona.

A l'agost, l'aigua de l'Ebre arribarà a l'Espluga de Francolí a través de la canonada que està construint. S'ha completat el 30 per cent de l'obra. Aquest estiu farà dos anys que el municipi pateix talls en el subministrament d'aigua durant la nit.

Una alumna de l'Institut Torredembarra treu la nota més alta de selectivitat al Camp de Tarragona amb un 9,8. Està molt per sobre de la mitjana catalana que se situa en el 6,7. Només 160 dels 4.000 alumnes que es van presentar a les nostres comarques han suspès.

I en esports, l'estadística avala l'ascens del Nàstic. Els números de les últimes temporades diuen que l'equip que juga la tornada a casa és el que s'emporta l'eliminatòria. El Nàstic ha de remuntar aquest dissabte el 2 a 1 en contra de l'anada a Màlaga.

Programes més recents a TAC12