La setmana. 15/06/2024

L'ajuntament de Tarragona adjudicarà a Urbaser el contracte de la brossa. És la segona classificada en el concurs públic que es va fer. El tribunal Català de Contractes ha exclòs qui va guanyar, la francesa GBI Paprec, perquè considera que no complia els requisits. És el contracte més important del consistori que mou 230 milions d'euros en 10 anys.

Sabrem com va anar la inauguració de la nova terminal de creuers del Port de Tarragona. És la porta d'entrada dels creueristes a la ciutat en una infraestructura en la qual s'hi han invertit 5 milions i mig d'euros.

8 de cada 10 propietaris dels terrenys que es veurien afectats pel canvi de límits entre Tarragona i Altafulla avalarien aquest canvi. La majoria de les al·legacions que s'han presentat ho beneeixen. Ara l'ajuntament d'Altafulla ho traslladarà al de Tarragona.

El risc d'incendi a les comarques de Tarragona aquest estiu és el més alt des del 2019. Les pluges han donat una mica de marge, però bombers i agents rurals preveuen una campanya forestal "extremadament complexa" .

Programes més recents a TAC12