Notícies 12. Edició migdia. 13/06/2024

La futura àrea metropolitana del Camp de Tarragona no es mulla en com ha de ser el futur tramvia del Camp de Tarragona. Avui hi ha hagut una nova reunió on s'ha anunciat que al febrer se sabran les línies mestres del nou ens. L'alcalde de Salou ho té clar.

Sabrem com serà la nova ordenança de terrasses que està elaborant l'ajuntament de Tarragona i que unifica horaris de tancaments a tota la ciutat i endureix les sancions contra aquells que no compleixin. Avui s'ha presentat.

L'edició d'enguany del Concurs de Focs Artificials de Tarragona comptarà amb un espectacle previ amb 200 drons. El certamen se celebrarà del 3 al 6 de juliol i hi competiran dues pirotècnies nacionals i dues d'internacionals, entre elles la italiana que va guanyar el concurs l'any 2018.

I en esports, ens fixarem en el duel a les porteries que es viurà aquest dissabte a Màlaga en l'anada de la final del playoff d'ascens a Segona Divisió. Els porters del Nàstic i el del Màlaga, Albert Varo i Alfonso Herrero, han estat els dos que han rebut menys gols de la categoria.

 

Programes més recents a TAC12