Notícies 12. 12/06/2024

L'edifici de Ca l'Agapito, a la plaça del Pallol, a la Part Alta de Tarragona, acollirà el Museu d'Història de la ciutat. L'ajuntament de Tarragona hi crearà un equipament que repassarà la història del municipi des de l'època romana fins al segle 20.

El republicà Eduard Rovira s'acomiada oficialment com a alcalde de Torredembarra. Avui ha renunciat en un ple extraordinari on l'han acompanyat familiars i companys polítics. El socialista Vale Pino serà alcalde en funcions fins dissabte quan agafarà el càrrec en un altre plenari extraordinari.

Sabrem com va anar la inauguració de la nova terminal de creuers del Port de Tarragona. És la porta d'entrada dels creueristes a la ciutat en una infraestructura en la qual s'hi han invertit 5 milions i mig d'euros.

Ja hi ha data per al judici a la Puríssima Sang de Tarragona: serà el 10 de desembre per resoldre el conflicte obert a la congregació arran del canvi de nom de la Casa de la Sang l'any 2018. L'escriptura feia la Soledat copropietària de la seu social.

Parlarem amb alguns dels gairebé 400 aficionats del Nàstic que han aconseguit amb el sorteig que ha fet el club entrades per anar a Màlaga aquest cap de setmana a veure l'anada de la final del playoff d'ascens.

Programes més recents a TAC12