Notícies 12. Edició migdia. 11/06/2024

El desmuntatge de la plataforma del Miracle no començarà fins a meitats de l'any que ve. Es farà per fases. Un cop desmuntat es renaturalitzarà l'espai, tot i que hi haurà algunes places d'aparcament. Les obres han d'estar enllestides a finals de l'any vinent per no perdre la subvenció europea.

Parlarem amb la flamant vicepresidenta del Parlament, la tarragonina Raquel Sans l'endemà d'assumir el càrrec. Diu que al Parlament s'ha de poder parlar de tot i que de cara a les negociacions per la investidura hi ha dues premises clau: referèndum i finançament singular.

Els acusats d'assassinar i esquarterar un home a Tarragona l'any 2021 reconeixen els fets en el judici que avui ha començat a l'Audiència. S'enfronten a 25 anys de presó. El cos el van llençar al riu Ebre excepte una mà que els va quedar al maleter del cotxe i que va descobrir la guàrdia urbana.

Anirem fins a l'Alt Camp per conèixer com ha funcionat la prova pilot per reduir els danys dels cabirols a les vinyes aquesta primavera. I sembla que està donant els seus fruits perquè s'han registrat menys desperfectes i se n'han capturat més que mai.

I en esports, Ivan moreno dirigirà aquest dissabte el Nàstic des de la banqueta després de l'expulsió de Dani Vidal. Serà la tercera vegada que ho fa aquesta temporada i atenció a l'estadística perquè abans ha aconseguit un empat i una victòria contra equips difícils com són el Deport i el filial del Barça.

 

Programes més recents a TAC12