Notícies 12. Edició migdia. 10/06/2024

L'ajuntament de Tarragona adjudicarà a Urbaser el contracte de la brossa. És la segona classificada en el concurs públic que es va fer. El tribunal Català de Contractes ha exclòs qui va guanyar, la francesa Paprec, perquè considera que no complia els requisits. És el contracte més important del consistori que mou 230 milions d'euros en 10 anys.

El PSC guanya les eleccions europees a la demarcació de Tarragona amb el 28 % dels vots. L'independentisme continua perdent força, tot i que Junts i Esquerra han estat la segona i tercera força a les nostres comarques. Tot en uns comicis en què només han votat 4 de cada 10 tarragonins han dret a vot.

Més de 3.000 persones passen pel festival Brickània de Montblanc, una xifra lleugerament inferior a la de l'any passat. Era la setena edició d'aquest certamen dedicat al món del Lego. El relleu l'agafaran els paymobils a l'octubre.

Anirem fins a Altafulla per fer balanç del Festival Faustina de microteatre que ha ofert més d'una desena de representacions teatrals de curta durada per diferents racons del municipi.

El Nàstic jugarà l'anada de la final del play-off aquest dissabte a Màlaga i la tornada el 22 de juny al Nou Estadi. Els home de Dani Vidal van resoldre l'eliminatòria contra el Ceuta per 2 a 1, amb patiment, en un Nou Estadi amb 14.000 persones.

 

 

Programes més recents a TAC12