Notícies 12. Edició vespre. 07/06/2024

Un fill mata la seva mare al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Els Mossos d'Esquadra investiguen aquest madricidi que es va cometre divendres al migdia. L'hauria matat a ganivetades. El cas està sota secret de sumari.

El sector turístic creu que aquest estiu serà el de la recuperació absoluta, el que s'aconseguirà recuperar les dades registrades abans de la pandèmia del coronavirus. Tot està a punt per encetar un estiu que ha de ser històric.

Torredembarra escenifica el relleu d'alcalde que es produirà la setmana vinent. El socialista Vale Pino substituirà el republicà Eduard Rovira tal i com recull l'acord de govern. No hi haurà canvis en la manera de funcionar.

Constantí invertirà 5 milions d'euros en acabar l'auditori, que servirà com a equipament cultural polivalent. És la inversió estrella de la cinquantena d'actuacions previstes per als propers 6 anys valorades en més de 12 milions d'euros.

I en esports, el Nàstic no sortirà a especular amb el resultat en la tornada de les semifinals del play-off d'ascens d'aquest diumenge contra el Ceuta. Dani Vidal té tota la plantilla disponible per un partit en què s'espera la presència de més de 12.000 aficionats al Nou Estadi.

 

Programes més recents a TAC12