La setmana. 08/06/2024

Un fill mata la seva mare al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Els Mossos d'Esquadra investiguen aquest madricidi que es va cometre divendres al migdia. L'hauria matat a ganivetades. El cas està sota secret de sumari.

Nova setmana caòtica a la xarxa ferroviària de casa nostra. En aquest cas, doble incidència. Dimarts, un robatori de fibra òptica va provocar un incendi que va tallar la circulació de trens entre Tarragona i Torredembarra. Dimecres, problemes amb la senyalització que també van fer la guitza a centenars d'usuaris.

La multinacional Mahle invertirà 40 milions d'euros per ampliar les instal·lacions i produir refrigeradors per a bateries de cotxes elèctrics a Montblanc. La previsió és que estigui en marxa a finals de l'any vinent i creï una seixantena de nous llocs de feia. Actualment hi treballen prop d'un miler de persones i és l'empresa més gran de la Conca de Barberà.

Torredembarra escenifica el relleu d'alcalde que es produirà la setmana vinent. El socialista Vale Pino substituirà el republicà Eduard Rovira tal i com recull l'acord de govern. No hi haurà canvis en la manera de funcionar.

Es posa en marxa la comissaria de platja a Salou. L'any passat van atendre 4.000 serveis. Hi treballen una desena d'agents des d'ara i fins a l'octubre. Sabrem com funciona.

I la cantant Mariona Escoda serà la pregonera de la Festa Major de Sant Joan de Valls i el campaner més gran, Ramon Vidal, serà el Santjoaner. Coneixerem tot el programa de la festa major vallenca que se celebrarà del 20 al 25 de juny. Es vol que sigui més familiar que mai.

Programes més recents a TAC12