Notícies 12. Edició migdia. 06/06/2024

 

La multinacional Mahle invertirà 40 milions d'euros per ampliar les instal·lacions i produir refrigeradors per a bateries de cotxes elèctrics a Montblanc. La previsió és que estigui en marxa a finals de l'any  vinent i crei una seixantena de nous llocs de feia. Actualment hi treballen prop d'un miler de persones i és l'empresa més gran de la Conca de Barberà.

El vila-secà Eduard Xatruch es corona en el món de la cuina i el seu restaurant, el Disfrutar de Barcelona, és des d'avui el millor restaurant del món. Veurem com han rebut la notícia ell i els altres dos socis, entre els quals hi ha Oriol Castro, molt vinculat a Torredembarra.

La Generalitat diu que el projecte del tramvia del Camp de Tarragona és totalment legal i defuig de l'informe que ha presentat l'ajuntament de Salou i l'amenaça de portar-ho als tribunals. Avui entrevistem el director general d'Infrastructures de Mobilitat del govern català.

Entrarem a la Casa Sant Josep de Tarragona on han creat un conte per facilitar l'adaptació dels infants quan han d'anar a viure amb una família d'acollida. A Catalunya fan falta un miler de famílies acollidores.

I en esports, el Nàstic només ha perdut 2 partits a casa en tota la temporada. Una estadística que juga molt a favor dels homes de Dani Vidal de cara a superr la semifinal del play-off aquest diumenge al Nou Estadi contra el Ceuta.

Programes més recents a TAC12