Notícies 12. Edició migdia. 27/05/2024

https://www.youtube.com/live/ZJnmE2fQ0lc

Ja està llesta l'estructura del nou hospital privat que es construeix a tocar de l'Anella Mediterrània de Tarragona. La previsió és que estigui operatiu a principis d'any. Serà una de les peces clau en l'expansió de la ciutat en aquesta zona de Ponent on també s'ha d'instal·lar el futur centre comercial de Ten Brinke.

L'aprovació de la futura ordenança de terrasses de Tarragona es podria allargar. La guàrdia urbana ha demanat revisar alguns aspectes en els quals es parla de sancions i de controls. L'ordenança també preveu posar el mateix horari per a tothom, independentment de la zona de la ciutat on estigui situada la terrassa.

A partir de l'octubre, la Sala Trono s'instal·larà al teatre Magatzem. És una solució provisional per la Trono que ha de marxar del Metropol per obres. Mentrestant continua buscant casa definitiva.

25.000 persones passen pel festival Tarragona Viva en un festival que l'any vinent posarà el focus en la civilització i la gent. També s'estendrà a un nou municipi, a Torredembarra.

I en esports, comença la setmana del play-off per al Nàstic que diumenge s'enfrontarà a un quart de deu del vespre al Ceuta en el primer partit per aconseguir el retorn a Segona Divisió. Els grana hi arriben amb la moral pels núvols després de 3 victòries seguides.

 

Programes més recents a TAC12