La setmana. 25/05/2024

Els Mossos d'Esquadra incrementen la vigilància a les vies per evitar els robatoris de coure, que acaben provocant autèntics caos en el funcionament dels trens. En l'últim any, els robatoris d'aquest tipus han augmentat un 30%. Gran part es concentren al Camp de Tarragona.

Imatges històriques que ens deixa la setmana a La Canonja amb l'enderroc de l'antic prostíbul San Vicente Ferrer. L'ajuntament el va adquirir per tirar-lo a terra i millorar l'entrada al municipi per  la nacional 340. L'objectiu el consistori és que s'hi aixequi un centre de Descarbonització de la Indústria.

Els veïns del Serrallo reclamen mesures urgents contra el tren que no els deixa dormir. És un comboi que transporta carbó de matinada. Un estudi de la URV el té identificat però el port no ofereix solucions a curt termini.

La nova ordenança de civisme de Vila-seca no permetrà ja aquest estiu fumar a la platja o fer pícnics als parcs de vora mar. Són normatives que vigilaran que es compleixin els reforços d'estiu de la policia local que ja s'han posat en marxa.

Serà una bona campanya de mel en zones del Camp de Tarragona com la Conca de Barberà. Les pluges de primavera han ajudat i han caigut en el moment adequat. Parlarem amb un dels apicultors de la zona.

Programes més recents a TAC12