Notícies 12. Edició vespre. 23/05/2024

Només 2 de cada 10 edificis de la demarcació de Tarragona que estan obligats a passar la inspecció tècnica ho han fet. És obligatori per aquells edificis que tenen més de 45 anys. Des del Col·legi d'Arquitectes Tècnics creuen que fins que no se sancioni, les xifres no milloraran.

La Generalitat requalifica els terrenys per poder construir un nou aparcament a tocar de l'estació de l'AVE al Camp de Tarragona. Tindria 650 places i seria un pàrquing de baix cost. Recordem que molts usuaris deixen el vehicle mal aparcat als vorals i hi ha molts robatoris.

Tarragona estudia situar un parc de plaques fotovoltaiques als terrenys del Mercat de Bonavista. S'instal·larien cobrint bona part dels terrenys que ocupa el mateix mercat o l'aparcament de la part inferior.

El projecte Dinem en Companyia s'estén al barri del Port de Tarragona. Ofereix dinar a preu assequible i en companyia. L'any passat es van repartir 10.000 àpats a persones grans en situació de soledat.

Els socis del Nàstic no hauran de pagar per veure el play-off al Nou Estadi. Serà de franc per als abonats. El rival es coneixerà aquest cap de setmana un cop finalitzada la lliga regular. Serà molt probablement el Ceuta. Avui l'analitzem

Programes més recents a TAC12