Notícies 12. Edició migdia. 15/05/2024

Les línies del bus municipal de Tarragona es reordenaran l'any vinent. Un estudi determinarà tots els canvis que cal fer en una línies que es van crear als anys 80 i que cal reformular per adaptar-les als canvis i a les demandes.

Tarragona confirma que la platja del Miracle tornarà a tenir un espai específic per a gossos aquest estiu. Els animals també tindran el seu lloc a Salou i Torredembarra. No passarà però, a altres municipis com Vila-seca, que ho descarta, o Altafulla on només podran passejar-los per la platja a determinades hores del dia.

Anirem fins a PortAventura on han ampliat el projecte del Dreams Village, cases on es poden allotjar nens i adolescents que han passat per una llarga malaltia. Se'n podran beneficiar més de 400 cada temporada.

Les entrades per al concurs de Castells de Tarragona es posaran a la venda el 24 de juliol. Avui s'ha presentat el cartell promocional del certamen que com sempre, podran seguir per TAC12.

I en esports, la UE Valls ha sabut sobreposar-se a les baixes i tot i els contratemps arriba a lúltima jornada amb possibiltiats de classificar-se per al playoff d'ascens a Tercera Federació.

Programes més recents a TAC12