Notícies 12. Edició vespre. 14/05/2024

El tramvia del Camp de Tarragona no passarà per la plaça Imperial Tarraco. Era la intenció de la Generalitat però l'ajuntament ja va dir que ho considerable un despropòsit. Ara les dues parts han arribat a un acord perquè no passi per aquest punt.

A partir del 31 de maig ja es podran sol·licitar els nous bons comerç de Tarragona que oferirà descomptes de fins a 20 euros per persona. S'han destinat 150.000 euros en una campanya que busca que els bars i restaurants també s'hi involucrin.

Entrarem a l'antiga fàbrica de camises de l'Espluga del Francolí. Va tancar fa gairebé 20 anys, però TAC12 hi ha pogut accedir acompanyada d'antigues treballadores.

Veurem l'impacte que tindrà en el sector de la restauració la Fira de música al carrer de Vila-seca que arrenca dijous i que l'any passat va reunir més de 9.000 persones. Una cita que coincideix enguany amb el campionat juvenil estatal d'hoquei patins que també deixarà la seva petjada en ocupació.

I en esports, el Nàstic vol ser segon per assegurar-se un playoff d'ascens a priori més assequible. Quedar subcampions els suposaria, per exemple, enfrontar-se al pitjor dels altres classificats i jugar la tornada de les eliminatòries a Tarragona.

Programes més recents a TAC12