Notícies 12. 22/04/2024

Aquest estiu es començaran a construir els prop de 200 habitatges de lloguer social que es construiran a tocar de l'Anella Mediterrània.  L'ajuntament ja ha signat la llicència d'obres. S'hi invertiran 29 milions d'euros en una zona d'expansió on hi ha d'anar el futur centre comercial, l'hospital de Viamed i més habitatges de promoció privada.

Els veïns de la pedania de Lilla tallen el túnel per reclamar que els paguin les indemnitzacions per les esquerdes que van provocar les obres. La promesa del ministeri era que cobrarien a finals de l'any passat.

Estarem a la Setmana Medieval de Montblanc que ha viscut el primer cap de setmana de la festa amb dues cites destacades: la representació de la llegenda, que van poder veure en directe per TAC12, i la del Dracum Nocte, que s'ha renovat totalment.

També estarem a Vila-seca per veure les obres que s'han creat expressament per decorar els racons de la vila per Sant Jordi. És art efímer dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny que s'han inspirat, evidentment, en els llibres i les roses.

En esports, el Nàstic té la classificació per al play-off d'ascens a tocar després de la victòria contra el Celta Fortuna al Nou Estadi. Els de Dani Vidal es van imposar per la mínima al Nou Estadi a un rival directe.

I l'Oca Global Salou cau eliminat de la fase d'ascens després de la derrota a casa contra el Ciudad de Huelva. El miracle de remuntar 21 punts de diferència va ser gairebé possible quan els homes de Jesús Muñiz van arribar a guanyar de 18.

Programes més recents a TAC12