La setmana. 20/04/2024

L'exregidor de Vox a Tarragona Francisco Javier Gómez denuncia una agressió d'un regidor de Vox de Salou durant el ple de l'ajuntament. Aquest divendres Gómez passava a ser regidor no adscrit després d'anunciar que abandonava el partit. En els parlaments, s'ha explicat clar.

Altafulla i Montblanc entren a formar part del municipis catalans on el preu del lloguer es regula per llei. Hi haurà un topall que no es podrà accedir. Municipis com Tarragona, Salou i Torredembarra ja formaven part d'aquesta llista.

Salou diu que el projecte del tramvia del Camp de Tarragona hauria de tornar a començar des de 0 perquè vulnera la llei. Ho argumenta el seu alcalde posant damunt la taula un informe que veu irregularitats administratives.

Tarragona dona el tret de sortida a la temporada de creuers. Aquest divendres han arribat més de 5.000 d'aquests visitants a la ciutat on s'ha posat en marxa l'operatiu especial per no col·lapsar certs punts del municipi.

Els escorcolls en establiments de Torredembarra a principis de mes destapen una organització criminal que es dedicava al tràfic de persones i a explotar-los laboralment. Els feien venir de Colòmbia amb la promesa de cobrar 500 euros al mes per quatre hores diàries. No hi havia res de cert i sabrem com actuaven.

Programes més recents a TAC12