Notícies 12. Edició migdia. 19/04/2024

L'exregidor de Vox a Tarragona Francisco Javier Gómez denuncia una agressió d'un regidor de Vox de Salou durant el ple de l'ajuntament. Avui Gómez passava a ser regidor no adscrit després d'anunciar que abandonava el partit. En els parlaments, s'ha explicat clar.

Els escorcolls en establiments de Torredembarra a principis de mes destapen una organització criminal que es dedicava al tràfic de persones i a explotar-los laboralment. Els feien venir de Colòmbia amb la promesa de cobrar 500 euros al mes per quatre hores diàries. No hi havia res de cert. Sabrem com actuaven.

Tarragona dona el tret de sortida a la temporada de creuers. Avui han arribat més de 5.000 creueristes a la ciutat on s'ha posat en marxa l'operatiu especial per no col·lapsar certs punts de Tarragona.

Tastarem el vi que ha estat submergit en aigües del Port de Tarragona dins d'àmfores durant 400 dies. Un projecte per comprovar si la criança sota l'aigua salada fa guanyar volum a varietats autòctones que són lleugeres.

En esports, atents aquesta diumenge a TAC12 on l'OCA Global Salou es juga en directe continuar endavant en el playoff per pujar de categoria. Falta un miracle i trencar totes les estadístiques per remuntar 21 punts en contra.

I el Nastic també se la juga en un partit important al Nou Estadi on rep el Celta fortuna, tercer classificat i empatat a punts amb els grana. I arriben en ratxa, amb 3 victòries els últims 4 enfrontaments.

I a l'espai de l'entrevista avui entrarem a la llibreria La Capona de Tarragona per veure com es prepara la diada de Sant Jordi, una diada que esperen amb candeletes i que cau en dia laborable i això els ajuda i molt en les vendes, si el temps acompanya.

 

 

Programes més recents a TAC12