Notícies 12. Edició vespre. 28/02/2024

El pressupost de la Generalitat invertirà gairebé 126 milions al Camp de Tarragona. Les inversions que s'emporten les partides més importants: l'Hospital Joan 23 i la primera fase del tramvia.

Acaben les obres de restauració de la façana del pretori de Tarragona tres mesos abans del previst. El monument ja torna a lluir sense bastides. L'última intervenció que s'hi havia fet va ser 60 anys enrere.

Montblanc recupera el passatge dels Porxos de l'Estació, un espai que estava tancat des de fa més de 20 anys. S'adequarà per obrir-lo a tothom i perquè pugui servir de refugi climàtic.

El nou hospital de Viamed a Tarragona incorporarà una unitat especialitzada en la salut de la dona. S'impulsa amb acord amb el Grup Dexeus, referent europeu en l'especialitat. Es posarà en marxa a l'hospital que s'està construint a tocar de l'Anella Mediterrània i que preveu obrir a principis de l'any vinent.

I en esports, el Nàstic afrontarà aquest cap de setmana una de les sortides més complicades que li queden amb la visita al camp de l'Arenteiro. Els gallecs són molt forts a casa. Només el mateix Nàstic té millor estadística jugant a casa.

Programes més recents a TAC12