Notícies 12. 26/02/2024

Els pescadors de Tarragona fan vaga i no surten avui a la mar. S'uneixen a les protestes dels pagesos per l'excés de burocràcia, els baixos preus i les polítiques que els ofeguen. Demà els pagesos tornaran a manifestar-se pel centre de Tarragona.

Comencen les obres per fer arribar l'aigua del CAT fins a l'Espluga de Francolí. Els treballs per construir la canonada han arrencat a Montblanc. Costaran un milió i mig d'euros i mig any d'obres que han de servir per ajudar a resoldre els problemes d'escassetat d'aigua.

Troben al claustre del monestir de Santes Creus restes funeràries de membres de la noblesa catalana dels segles XIII i XIV. Es considera una troballa excepcional perquè permetrà conèixer millor com vivien els nobles de l'època medieval.

Estarem al Palau de Congressos de Tarragona, a la Fira de ciència ficció i fantasia per on hi han passat durant el cap de setmana més de 10.000 persones. Èxit de la setena edició amb aniversaris especials com el dels caçafantasmes i Màsters de l'Univers.

En esports, el Nàstic perd el liderat després de caure contra el cuer, el Teruel, al Nou Estadi per 0 gols a 2. És la primera derrota de la temporada com a locals.

Programes més recents a TAC12