Notícies 12. Edició vespre. 22/02/2024

El pròxim curs escolar començarà el dilluns 9 de setembre per a l'educació infantil, primària i secundària, i el dia 12 per als estudis postobligatoris. Enguany ha començat el 6 de setembre. La data d'inici de curs ha estat un dels punts més conflictius des de fa anys entre el departament i els docents.

La fiscalia creu que la investigació que està en marxa podrà determinar qui és el responsable dels abocaments de microplàstics a les platges. L'anterior investigació es va haver d'arxivar però ara es compta amb més dades. Ho ha dit la fiscal en cap a l'entrevista del Saló de Plens.

Les obres per ampliar i renovar el tanatori de Tarragona començaran a finals d'any. Es doblarà la capacitat i hi haurà un nou forn crematori i una altra sala de cerimònies. El projecte supera els 2 milions d'euros.

L'ONCE busca venedors per la demarcació de Tarragona. Es busquen 30 persones per cobrir baixes per jubilació  i incapacitats. Coneixerem alguns dels aspirants.

I en esports, aquest cap de setmana podria reaparèixer una de les figures claus del volei Sant Pere i Sant Pau, Eloi Carrodeguás. Ha estat gairebé dos mesos de baixa, una baixa que ha coincidit amb un seguit de mals resultats dels cooperativistes.

 

Programes més recents a TAC12