Notícies 12. Edició vespre. 01/12/2023

El centre de Montblanc es buida. El municipi té una seixantena de locals comercials buits, la majoria al nucli històric. Per intentar paliar aquesta situació, l'ajuntament engega una campanya per trobar interessats en obrir-hi un negoci.

L'Espluga crea el Consell de Turisme per donar un nou rumb a l'àrea.Un dels principals objectiu és donar forma a la rèplica dels gravats paleolítics de la cova.

Ja han començat les obres per poder reobrir la piscina municipal d'Altafulla que va estar tancada aquest estiu perquè es perdia molta aigua. Els treballs costaran gairebé mig milió d'euros i duraran gairebé mig any, per poder obrir a l'estiu.

Comença a la Pineda, el muntatge del pessebre de sorra, una de les icones del Nadal a tota la demarcació. Artistes internacionals donaran forma a un dels principals reclams turístics de cara a aquestes festes.

I en esports, el Nàstic visita el camp d'un Unionistas de Salamanca necessitat de victòries, a només tres punts del descens. Els homes de Dani Vidal intentaran sumar la segona victòria consecutiva després d'imposar-se al líder en la jornada anterior.

 

Programes més recents a TAC12