Notícies 12. Edició vespre. 29/11/2023

La demarcació de Tarragona conserva les 7 estrelles Michellin que reconeix el millors cuiners del món. La gala va tenir un nom propi, el del vila-secà Eduard Xatruch que va aconseguir amb el seu equip la tercera estrella pel restaurant Disfrutar.

Salou comptarà l'any vinent amb un pressupost de 65 milions d'euros. Són 5 més que aquest 2023. Pel que fa a les inversions, d'11 miliosn d'euros, destaquen un aparcament al final del carrer Carles Buigas i la reforma d'aquest via.

Concentració davant de l'Hospital Joan 23 contra el preacord entre l'Institut Català de la Salut i la majoria dels sindicats per les condicions laborals dels treballadors. El sindicat CATAC considera que genera desigualtats entre els metges i la resta de col·lectius com infermers i auxiliars.

Sabrem com és el documental que podran veure la setmana vinent per TAC12 i que recull com han estat els 30 anys de la Banda Unió Musical de Tarragona. Recull l'evolució d'aquesta entitat i servirà per cloure els actes de l'aniversari.

I en esports, avui s'ha presentat la minicopa de bàsquet ACB que portarà la setmana vinent a Tarragona 300 jugadors infantils dels principals equips de l'estat. S'espera que l'esdeveniment superi els 400.000 euros que va tenir l'edició anterior celebrada a València.

 

Programes més recents a TAC12