Notícies 12. Edició migdia. 21/09/2023

Comencen els dies centrals de la Festa Major de Tarragona. Avui arrenquen amb el tradicional pregó que farà l'actor Oriol Grau, qui va ser clau en la recuperació del ball parlat de Dames i Vells. Veurem i sentirem un Oriol en plena essència, en directe a TAC12 a partir de dos quarts de 7 de la tarda.

El president de la Generalitat inaugura la nova planta de l'empresa Messer a Vila-seca que serà clau en la descarbonització de la indústria química. Produeix gasos destil·lats de l'aire. La inversió ha estat de 60 milions d'euros.

El desmuntatge de la plataforma de la Platja del Miracle de Tarragona s'endarrereix almenys mig any. L'ajuntament treballa amb un altre calendari però manté el compromís d'eliminar aquesta estructura que està tancada des de fa anys.

Altafulla reformarà a finals d'any el carrer de Dalt per donar prioritat als vianants. La inversió és de 700.000 euros i suposarà un canvi important en la mobiltiat al nucli històric. La intenció és que les obres estiguin acabades abans de l'estiu que ve.

I en esports, farem la prèvia del partit de lliga catalana LEB que l'Oca Gloval Salou ha de jugar aquest dissabte a la pista del Prat. Els salouencs no tenen un repte fàcil perquè hauran de remuntar 16 punts si volen superar l'eliminatòria.

 

 

Programes més recents a TAC12