Notícies 12. Edició migdia. 20/09/2023

El fort aiguat d'aquesta nit deixa passos soterrats i aparcaments inundats a Torredembarra. S'ha registrat una gran quantitat d'aigua que ha provocat aquestes inundacions, sense danys personals. Són episodis que es repeteixen quan plou molt.

La prova de sirenes per risc químic es repetirà cada any. Avui s'ha fet amb l'activació de les sirenes i els avisos als mòbils. Segons el departament d'Interior, tot ha funcionat correctament.

Generalitat i ajuntament volen blindar que l'antiga ciutat residencial de Tarragona serveixi només com a alberg familiar i de joventut. D'aquesta manera, es vol deixar clar que no podria acollir menors no acompanyats.

Repassarem les millors imatges de la Santa Tecla petita que ha lluït pels carrers de la Part Alta de Tarragona. La pluja va obligar a parar durant una estona però els més petits de la festa van poder actuar.

Vila-seca unifica tota la seva programació cultural en un mateix calendari i en tres espais: l'Auditori, el Castell i el Celler . S'han programat una cinquantena d'actes fins al gener, amb el teatre, el cinema i la música com a grans protagonistes.

Programes més recents a TAC12