Notícies 12. Edició vespre. 18/09/2023

Més de 12.000 persones omplen el Parc del Francolí en el concert més multitudinari de les Festes de Santa Tecla que va deixar petit el nou espai que s'ha estrenat enguany. Ha estat un cap de setmana multitudinari, amb gent a tot arreu i amb actes destacats com els anivesaris dels diables i la víbria.

La Diada del Primer Diumenge deixa castells de gamma extra però també reptes pendents en una diada en què la millor actuació va ser per la Vella amb el 4d9sf com a castell més destacat. Menció especial també per la Joves de Valls a Altafulla on dissabte va aconseguir descarregar el pd8fm a la plaça del Pou per primera vegada des de fa segle i mig.

Empreses del Pirineu català busquen treballadors a la Costa Daurada. Els costa cobrir les places que ofereixen i per això busquen fora del territori. Necessiten cobrir 300 llocs de feina. Només en la jornada d'avui a Tarragona s'han interessat 400 persones.

Entrarem al Museu de Valls on s'exposen un centenar de gravats de Pablo Picasso. Una mostra en commemorció als 50 anys de la mort de l'artista que ajuda a entendre la seva evolució.

I en esports, el Nàstic és líder en solitari després d'aconseguir conquerir el fortí del Teruel a les acaballes del partit. Els grana es van imposar per 0 a 1 en un camp on feia gairebé un any i mig que ningú hi guanyava.

Programes més recents a TAC12