Notícies 12. 06/06/2023

 Esquerra, PSC i Junts governaran a l'ajuntament de Torredembarra els propers 4 anys. Hi ha preacord entre les tres formacions tot i que falta polir serrells. Segons els socialistes, l'alcaldia serà dos anys per Esquerra i dos anys per al PSC.

Tarragona tancarà totes les dutxes de les platges durant l'estiu. Tampoc se celebrarà la revetlla remullada de Sant Magí. Són les mesures que l'ajuntament de Tarragona afegeix a les decretades per l'Agència Catalana de l'Aigua per fer front a la sequera.

El Projecte Home atén cada cop més dones amb addiccions a les comarques de Tarragona. De les prop de 200 persones ateses durant l'any passat, un 25% van ser del sexe femení. La principal addicció entre les dones és l'alcohol i entre els homes, la cocaïna.

Els propietaris del Bosc de la Marquesa creen una fundació per protegir el pulmó verd que està situat entre la platja Llarga de Tarragona i la Móra. Es tracta de 8 kilòmetres de bosc que es vol preservar incloent-hi els edificis històrics de la zona també de Mas Rabassa. Ja està catalogat  com a Espai Natural Protegit per la Generalitat.

I en esports, sabrem quin és el CBT que vol el nou tècnic Noé Monroy que va ser presentat ahir. S'ha de definir qui l'acompanyarà a l'staff i quins jugadors defensaran la samarreta blava en la temporada a Leb Plata.

 

Programes més recents a TAC12