Notícies 12. 01/06/2023

L'Ajuntament de Torredembarra reclamarà a la Direcció General de Costes de l'Estat que es faci càrrec dels desperfectes que hi ha hagut pels treballs d'extracció de sorra de la platja. La maquinària que hi treballava ha provocat danys a rajoles del passeig marítim i també en algun mobiliari urbà.

Caldran pactes per decidir les presidències dels consells comarcals del Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà. Cap partit ha aconseguit la majoria absoluta necessària. Al Tarragonès, el PSC és qui tindrà més representants menter que a l'Alt Camp i a la Conca s'imposa Junts.

El sindicat UGT alerta que la Universitat Rovira i Virgili és la de tot l'estat que té un percentatge més alt de professors associats. Denuncien que cal regularitzar aquesta situació perquè estan assumint tasques que no els pertoquen.

Estarem a un dels assajos del Tarragona Rock Choir (QUAIER).  Un assaig especial, obert a tothom, per guanyar nous membres i ensenyar que no calen estudis professionals per cantar i passar-s'ho bé.

I en esports, el pivot del CBT, Marc Buscail, jugarà amb la selecció espanyola sub20 l'Europeu de bàsquet d'aquest estiu a Grècia. Estarà a les ordres de Berni Àlvarez, que farà de segon entrenador.

Programes més recents a TAC12