Notícies 12. Edició vespre. 25/05/2023

El transport, la neteja i la ciutat residencial han estat alguns dels temes que han creat més confrontació en el debat electoral de TAC12 a Tarragona, l'últim abans de les eleccions d'aquest diumenge. Recuperarem alguns dels moments més destacats.

Els apartaments turístics hauran de tenir un distintiu específic d'excel·lència a partir de l'estiu vinent. S'està tramitant des de la Generalitat i és un recurs més per evitar l'intrusisme en un sector en què la competència deslleial és molt alta.

L'Ajuntament de Valls aprova l'adjudicació del contracte per la gestió del museu casteller, el darrer tràmit per poder obrir l'equipament. El gestionara la mateixa empresa que fa els serveis del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Si s'arriba a temps, es podria obrir per Sant Joan.

L'Estiu Jove oferirà enguany 2.000 places per a persones d'entre 12 i 35 anys. Es faran activitats en espais nou com el centre cultural de l'antic ajuntament. El tret de sortida serà després de Sant Joan i s'allargarà fins al 15 de setembre.

I en esports, ens fixarem si hi haurà relleu o no al capdavant dels principals equips del nostre territori ara que la temporada, per a molts ja ha acabat.

Programes més recents a TAC12