Notícies 12. Edició vespre. 24/05/2023

TAC12 marca la recta final de campanya a Tarragona amb el debat entre les forces polítiques que podran veure aquesta nit després del Notícies 12. Els candidats posen totes les cartes damunt la taula quan només queden 3 dies de campanya per a les eleccions municipals d'aquest diumenge, 28 de maig.

Els propietaris del Càmping de Montblanc es queden també el Resort de Vilanova de Prades amb l'objectiu d'ampliar-lo. L'equipament celebra enguany 30 anys d'història i és un càmping d'altes prestacions.

Comencen les obres per transformar l'estadi municipal de Vila-seca. Ja s'està enderrocant el vell velòdrom. L'obra es farà per fases. Aquesta primera s'enfila als gairebé un milió i mig d'euros. La remodelació de tota la zona esportiva costarà 20 milions.

L'Hospital Joan XXIII diagnostica una vintena de melanomes cada any. Aquest tipus de càncer de pell va en augment i els experts insisteixen en la necessitat de prevenir per evitar mals majors i evitar, sobretot, llargues exposicions al sol.

I en esports, parlarem amb l'exentrenador del CBT i un dels grans de les banquetes ACB com és Ricard Casas. Ha tornat al Serrallo per fer de mestre als tècnics de la base del CBT i presentar el seu darrer llibre.

Programes més recents a TAC12