Notícies 12. Edició migdia. 30/03/2023

L'alcalde de Tarragona defensa el canvi que ha experimentat la ciutat en el seu mandat més enllà de les adversitats com la Covid o l'accident d'Iqoxe. És un dels missatges que ha donat en el balanç del mandat dels republicans al capdavant de l'alcaldia tarragonina. Els grans projectes desencallats, diu, que prendran forma els propers anys com la ciutat residencial o el nou hospital.

L'ajuntament de Valls tindrà enguany el pressupost més alt de la història amb 35 milions d'euros. Les inversions pugen més de 7 milions i mig on destaca el projecte per recuperar els torrents.

Montblanc reclama a la Generalitat la cessió de l'antic convent de Sant Francesc per 30 anys. L'objectiu és rehabilitar l'edifici i instal·lar-hi un espai per explicar la vinculació de la llegenda de Sant Jordi amb la capital de la Conca de Barberà.

El curs escolar vinent començarà el 6 de setembre a primària i ESO i el 12 a batxillerat i FP. Avui ho ha anunciat la Generalitat que també ha explicat que en el cas de primària totes les tardes seran lectives des del primer dia i no de lleure com ha passat enguany.

I en esports  farem la prèvia del CBt Club bàsquet Valls d'aquest dissabte que podran veure en directe per TAC12. Els dos equips es juguen la tercera plaça que podria donar accés al playoff d'ascens si el filial del Barça hi acabés renunciant.

Programes més recents a TAC12