Notícies 12. Edició migdia. 24/03/2023

La ministra de Transports presenta el projecte de la nova estació intermodal que es construirà a Vila-seca, prop de l'Aeroport. És on es trobaran les línies ferroviàries convencionals amb la de l'alta velocitat. La previsió és que es comenci a construir al 2026 amb un pressupost aproximat de 35 milions d'euros.

Reobren el passeig Miramar de Salou després de més d'un any tancat per les obres de canalització del barranc de Barenys. Els treballs per solucionar les inundacions al barri de la Salut encara s'allargarà fins al 2024.

L'ajuntament de l'Espluga de Francolí projecta la construcció d'una desena d'habitatges a l'antiga caserna de la guàrdia civil, que porta prop de dues dècades tancada. Es reformaran els habitatges per poder augmentar l'oferta d'habitatge social al municipi. El cost es pressuposta en 900.000 euros.

Comença el ramadà per als membres de la comunitat islàmica, un període de dejuni que s'allargarà fins al 21 d'abril. Sabrem com ho viuen part dels musulmans del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau on es concentren més fidels.

El Club Basquet Salou ha de guanyar aquest cap de setmana contra el Benicarló i esperar que el Huesca no ho faci per continuar mantenint les opcions de salvar-se de manera directa. El Benicarló és el quart classificat de la Leb Plata.

I el Nàstic Genuine ha marxat aavui cap a Bilbao. Allà s'hi disputa part de la segona fase de la Lliga Genuine. Aquest cap de setmana, els de Rafel Magrinyà s'enfrontaran a l'Eibar, el Vila-real i el Burgos.

Bona part de Catalunya està aquest dies sota el decret de sequera, mesures restrictives q afecten l us domèstic, industrial i agrícola. Al camp de Tarragona, estem en fase de prealerta.

 

 

Programes més recents a TAC12