Notícies 12. Edició migdia. 23/03/2023

 El Pretori de Tarragona està un any i mig en obres per consolidar les seves façanes. Es treballarà en tres dels quatre laterals per assegurar-ne l'estabilitat i fer una revisió a fons. El cost s'enfila als 800.000 euros. Les obres començaran en breu.

L'ajuntament de Valls canvia el model de gestió del Museu Casteller per poder obrir aquesta primavera. El consistori assumirà els riscos i beneficis que generi l'equipament. Esquerra ha criticat les presses amb què s'ha fet.

 L'Espluga de Francolí buscarà nous pous per abastir d'aigua al municipi. És una de les solucions que té damunt la taula per afrontar a curt i mitjà termini els problemes de sequera i abans no arribi la connexió amb el Consorci d'Aigües de Tarragona.

Aquest estiu començaran les obres per reobrir l'església de Constantí tancada des de fa 7 anys. L'actuació més important serà reconstruir la volta que es va esfondrar.

La fira de Música Emergent i Familiar de vila-seca creix. Aquest any durarà un dia més i s'habilitaran dos nous escenaris a la plaça de les Voltes i el Celler. Se celebrarà del 4 al 7 de maig.

 

 

Programes més recents a TAC12