Notícies 12. Edició migdia. 21/03/2023

El coordinador de seguretat de la planta d'Iqoxe en el moment de l'accident diu que ell no coneixia quin era l'estat del reactor que va explotar perquè no formava part de les seves funcions. Així ho ha explicat en la segona jornada de compareixences als jutjats per l'explosió que va causa tres víctimes mortals.

La Diputació de Tarragona instal·larà caixers automàtics en una vintena de pobles petits, de menys de mil habitants. És una mesura més que tirar endavant l'ens per lluitar contra el despoblament rural i l'exclusió.

El fortí de Sant Jordi es reobrirà aquest estiu i podria acollir actes de les festes de Santa Tecla. Es vol recuperar aquest espai patrimonial que porta anys tancat i que sigui també un nou espai cultural.

Entrarem als habitatges cooperatius del carrer Paborde de Valls on ja han entrat els primers inquilins. S'ofereixen tretze pisos a preus assequibles, alguns reservats a col·lectius vulnerables.

I ens esports, el tècnic del CBT, Berni Àlvarez, creu que si les lesions haguessin respectat l'equip estarien lluitant per l'ascens de categoria. Només 4 jugadors de la primera plantilla han sobreviscut a la plaga de lesions que han viscut els blaus.

 

Programes més recents a TAC12