Notícies 12. Edició vespre. 20/03/2023

Comencen les declaracions als jutjats dels màxims dirigents de l'empresa Iqoxe en el moment de l'accident, al gener del 2020, i que va provocar tres víctimes mortals. A partir d'aquí la jutgessa haurà de determinar si decideix obrir judici oral o no contra la cúpula de l'empresa.

Els Centres d'Atenció Primària del Camp de Tarragona incorporen una trentena d'especialistes en higiene dental. La prioritat és que tinguin accés a aquests servei infants, dones embarassades i persones amb pocs recursos.

Les obres de la plaça Catalunya de Torredembarra estaran acabades abans de Setmana Santa. La zona ha canviat totalment d'aspecte prioritzant els vianants amb una inversió de gairebé mig milió d'euros. Passat l'estiu es treballarà també als carrers dels voltants.

Salou presenta a Barcelona la seva agenda gastronòmica per aquest any a l'antiga fàbrica Damm. El municipi vol seguir potenciant la seva faceta gastronòmica amb propostes d'èxit com el Sabor Salou o el Gastrotour

El Club Bàsquet Salou no pot contra el líder i cau a casa contra el Prat per 73 a 87. Els salouencs estan a dos partits de la permanència directa i a un del descens quan queden 3 jornades de la lliga regular.

Victòria de la Unió Esportiva Valls per 2 gols a un contra l'Europa B amb un gol de la victòria que va arribar a les acaballes de l'enfrontament. Els tres punts certifiquen pràcticament la classificació del vallencs per la futura Superlliga Catalana.

 

 

Programes més recents a TAC12