Notícies 12. Edició migdia. 09/02/2023

Contradeclaracions entre el PSC i el govern de Tarragona sobre l'alberg juvenil en què s'ha de convertir l'antiga ciutat de repòs i vacances de Tarragona. Els socialistes diuen que ho aturaren si aconsegueixen l'alcaldia. L'actual alcalde, Pau Ricomà, els acusa de fer servir un discurs xenòfoc i creu que no es pot deixar escapar una oportunitat història com la que planteja el projecte.

La nova regidora de Junts per Altafulla, Eva Martínez, s'incorpora a l'equip de govern i assumirà les competències d'Ensenyament, Salut, gent gran i serveis socials. Demà es farà efectiva en un ple extraordinari la renúncia del seu predecessor, Héctor López Bofill.

El polígon químic nord tindrà un nou vial d'accés des de l'autovia A-27, al terme de Constantí. La inversió serà de 3 milions d'euros que assumirà el ministeri de Transports. L'objectiu és millorar la seguretat de l'únic accés que hi ha i per on cada dia es mouen unes 5.000 persones.

Anirem fins al campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili on avui s'hi ha celebrat el Girl's Day, una iniciativa que pretén acostar les noies a les carreres científiques on els nois encara són majoria.

Adrià Duch podria ser baixa dues setmanes i el CBT es queda amb tan sols sis efectius del primer equip de cara al partit de dissabte al Serrallo contra l'Igualada. Les opcions de disputar el "play-off", en l'aire i amb gairebé tants jugadors a la infermeria com a la pista.

Programes més recents a TAC12