Notícies 12. Edició migdia. 08/02/2023

Madrid dispara contra l'ajuntament de Tarragona per frenar, diu, el traspàs de carreteres al consistori. El secretari general de Transports carrega contra l'alcalde Pau Ricomà a qui acusa de no fer les coses bé i frenar una inversió de 8 milions d'euros.

Primer dia sense l'obligació de portar mascareta al transport públic des de l'inici de la pandèmia. Hem parlat amb usuaris i conductors. La mascareta continua sent obligatòria als centres sanitaris, a les farmàcies i les residències.

Els jutjats es ressenten de la vaga de lletrats de l'administració de justícia. En una setmana s'han vist afectats mig miler de procediments només a la demarcació de Tarragona. L'aturada és indefinida.

L'alcalde de l'Espluga de Francolí haurà de declarar als jutjats acusat dels delictes de prevaricació, revelació de secrets i calúmnies. La justícia ha admès a tràmit la querella que va presentar un treballador de l'ajuntament investigat per un presumpte cas d'agressió sexual i al qual se'l va apartar temporalment de les seves funcions.

El Club Bàsquet Salou només fitxarà si troba un nom de garanties durant el mercat del febrer. Jesús Muñiz vol un aler pivot per complementar la plantilla, que lluita per la permanència a la LEB Plata. Ara bé, afirma que l'actual grup té nivell per assolir l'objectiu arribi o no el reforç.

 

Programes més recents a TAC12