Notícies 12. Edició migdia. 06/02/2023

La Muntanyeta rebrà sis milions d'euros dels Next Generation per la construcció de la nova Llar Residència a Bonavista. L'edifici es va començar a construir el 2016, però arrossega anys de retard. Podria obrir portes a finals de l'any vinent.

El Port de Tarragona transformarà l'entorn de les seves dues seus amb un gran parc. Ara, ha obert un concurs d'idees per trobar el millor projecte.

Covestro posa en marxa una nova unitat de producció de clor al polígon sud. Segons l'empresa, és pionera al món, permet un estalvi energètic del 25% i evitarà un alt nombre d'emissions de CO2. Ha costat 200 milions d'euros i genera 50 llocs de treball.

Multitudinari Cos Blanc a Salou, després de dos anys d'absència. Unes 40.000 persones van presenciar la desfilada de 27 carreteles als carrers Ciutat de Reus i Barcelona. Milers d'espectadors també ho van veure en directe a Tac12.

El Club Bàsquet Salou punxa per un sol punt de diferència contra el líder, el Menorca, en un partit obert fins a l'últim segon. Els de Jesús Muñíz continuen a l'alça pel que fa a la imatge, però tornen virtualment a places de "play-out".

En futbol, el Valls comença la segona volta de la Primera Catalana guanyant al Catllar per 1 a 4 i conservant la plaça d'ascens a Tercera Federació. Tot continua igual perquè el seu perseguidor, el Reddis, tampoc va fallar.

Programes més recents a TAC12