Notícies 12. Edició migdia. 03/02/2023

UGT i Comissions Obreres al Camp de Tarragona veuen amb bons ulls els pressupostos de la Generalitat per les millores socials i les inversions sanitàries i industrials que s'han aconseguit. Són més escèptics amb el projecte de Hard Rock.

Junts per Altafulla torna al govern després de la dimissió del regidor Hector López Bofill que deixa el consistori. El seu lloc l'ocuparà Eva Martínez, que ja va ser regidora de l'Eina quan els republicans compartien govern amb Alternativa Altafulla.

Entrarem a l'antic ajuntament de Tarragona on les entitats culturals ja hi assagen. S'ha de convertir en el centre de referència de la Part Alta de Tarragona per obrir la cultura a la ciutat i que els creadors comparteixin experiències.

I veurem com les colles preparen les carretel·les que participaran en la gran festa del Cós Blanc d'aquest dissabte a Salou on es llançaran 25 tones de confeti i s'esperen més de 40.000 persones. En directe a TAC12, a partir de les 7.

El Club Bàsquet Salou pot convertir-se en el primer equip de la zona baixa que es desfà del líder de la Plata, el Menorca. Els balears van ser molt superiors en l'anada i passaran pel territori aquest diumenge a la tarda.

La UE Valls defensa el flamant lideratge de la Primera Catalana al camp d'un veí, el Catllar, que sempre dificulta la vida als de Manel Cazorla. L'anada va acabar amb triomf vallenc per la mínima i remuntant un gol advers.

Ens visita el director de l'Oficina de la Vall de l'Hidrogen de Catalunya, Isaac Justícia. Amb ell coneixerem de què han servit els dos primers anys de la plataforma i, sobretot, quin és el pla de futur. Quan serà una realitat la producció de l'hidrogen? Li preguntarem al tram final del programa.

Programes més recents a TAC12