Notícies 12. Edició vespre. 01/02/2023

Acord entre govern i PSC per aprovar els pressupostos de la Generalitat després de dos mesos de negociacions. L'acord preveu que abans de l'estiu s'aprovi definitivament el pla director urbanístic que ha de permetre l'arribada del complex de Hard Rock entre Salou i Vila-seca.

Primer dia avui en què no es pot viatjar als autobusos amb patinet elèctric. Una mesura que durarà almenys mig any per evitar incidents com el que va passar a Barcelona. Sabrem què n'opinen els usuaris.

El Port de Tarragona submergeix biòtops als molls per ajudar a recuperar la flora i la fauna del fons marí. Ja s'havia fet a la platja del Miracle i ara s'ha traslladat la iniciativa a l'interior de les instal·lacions portuàries.

Polèmica a Altafulla perquè l'agrupació de colles ha decidit no participar a la rua de carnaval. Argumenten que l'ajuntament no els ha facilitat cap espai per treballar i guardar les carrosses. Des del consistori diuen que s'ha fet el possible.

El CBT es queda sense Ousmane durant tres o quatre setmanes per culpa d'una lesió al quàdriceps. El jove jugador ha marcat les diferències a l'equip, que afronta ara el repte de no despenjar-se de la lluita per jugar el "play-off" de la Lliga EBA.

Programes més recents a TAC12