Notícies 12. Edició migdia. 25/01/2023

Seguiment important de la vaga de metges i escassa en el cas de mestres i professors. El sector sanitari protagonitza les mobilitzacions més importants de la jornada mentre que el conseller de Salut demana al Parlament un pacte nacional per fer canvis estructurals al sistema i poder donar resposta a les demandes.

El PSC aposta per l'actual directora de Port Ciutat del Port de Tarragona, Montse Adan, pel número 2 de la llista per Tarragona. Seria el complement a figures que repetirien com la de Berni Àlvarez i Sandra Ramos.

Entrarem a la Fundació Bonanit de la Part Alta de Tarragona. Cada dia ofereix una trentena de places per a les persones sense sostre. Sabrem com s'organitzen per cobrir les necessitats bàsiques de tothom que s'hi acosta en nits fredes com les que estem vivint aquests dies.

Salou dona demà el tret de sortida a una festa major d'hivern que comptarà amb una setentena d'actes durant 10 dies. El més destacats, el Cós Blanc, que es recupera després de dos anys de cancel·lacions i que podran veure en directe per TAC12.

Als esports, veurem per primera vegada com serà la zona Park del Tennis Tarragona que, si els socis del club ho accepten, experimentarà una reforma integral. El projecte costarà un milió d'euros i vol marcar un abans i un després per garantir el potencial de l'entitat.

Programes més recents a TAC12