Notícies 12. Edició vespre. 20/01/2023

Surt a licitació per 11 milions d'euros les obres per urbanitzar el futur polígon logístic de Montblanc on s'instal·larà Bonpreu. L'adjudicació a l'empresa triada està prevista per al març per poder començar les obres aquesta mateixa primavera.

L'ajuntament de Vila-seca farà un concurs d'idees per definir què fer amb l'antiga discoteca Pacha de la Pineda. De moment es desmuntarà tot el recinte exterior a l'espera de pendre aquesta decisió. La discoteca està tancada des del 2021.

El PSC reconeix un acostament de posicions amb el govern de la Generalitat per tirar endavant el complex de Hard Rock. Els socialistes diuen que no és el principal escull a hores d'ara per donar suport als pressupostos i que els comptes puguin prosperar.

Coneixerem els candidats i les candidates a ser el Sant Jordi i la princesa de la Setmana Medieval de Montblanc d'enguany. Hi ha sis candidats. L'elecció es farà demà dissabte al vespre en directe per TAC12.

Diumenge a un quart d'una del migdia, el Cós de Sant Antoni es viu un altre cop i en directe a TAC12. Les tradicionals curses de cavalls de Vila-seca les podrem seguir tant a la TDT com via internet.

El Volei SPiSP no s'ha emportat mai els tres punts de Torredembarra. És cap de setmana de derbi a TAC12 amb els locals, el Cèvol, desitjant sorprendre un altre cop l'equip de Vlado Stevovski

Recuperarem les imatges que va deixar la borrasca al seu pas pel Camp de Tarragona i els nombrosos desperfectes que va provocar. Farem memòria amb Enric Aguilar, director de l'IU-RESCAT i expert en canvi climàtic de la Universitat Rovira i Virgili. Li preguntarem si ens hem d'acostumar a què fenòmens com aquest siguin cada vegada més habituals i en quin punt ens trobem.

Programes més recents a TAC12