Notícies 12. 19/01/2023

Els experts en canvi climàtic alerten que temporals com el Gloria que vam viure ara fa tres anys seran cada cop més habituals i que cal posar barreres. La borrasca va provocar nombrosos desperfectes al litoral del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre amb grans inundacions. Avui fem memòria.

La Diputació de Tarragona no contempla que Salou pugui abandonar el conveni còrner per promocionar-se turísticament a banda de la marca Costa Daurada. Ho ha dit la presidenta de l'ens, al programa Saló de Plens, que podran veure avui.

Torredembarra canviarà l'empresa que s'encarrega de la recollida de la brossa. L'actual ha renunciat a la pròrroga del contracte i se n'haurà de fer un altre d'emergència mentre no es realitzi la nova licitació del servei.

L'Antic Ajuntament de Tarragona es converteix en centre cultural. L'espai s'obre a les entitats tarragonines perquè puguin utilitzar aquest espai de la Part Alta i compartir experiències.

La Cursa BTT de La Pica se celebra a l'hivern per primera vegada des d'abans de la pandèmia. Després de fer-se a l'estiu del 2022, 500 participants afrontaran aquest diumenge una cita a Picamoixons consolidada al mapa esportiu català i que compleix enguany 15 edicions.

Programes més recents a TAC12