Notícies 12. Edició migdia. 18/01/2023

Arrenca a Madrid la Fira Internacional de Turisme, FITUR, amb la presència de la marca Costa Daurada i amb objectius com fidelitzar encara més el mercat estatal aconseguit durant la pandèmia. Avui obertura de portes en un certamen, Gerard Bosch, imprescindible per marcar múscul turístic.

L'autopista AP-7 és la via que concentra més accidents a tot Catalunya. Avui el Servei Català de Trànsit ha fet balanç de l'any passat en què 39 persones van morir a les carreteres de la demarcació de Tarragona, una xifra molt similar a la que teníem abans de la pandèmia.

Torredembarra preveu tenir a finals d'any la piscina coberta. El ple aprovarà demà el nou projecte després que s'hagin hagut de refer diversos aspectes. El pressupost serà de 2 milions i mig d'euros.

Estarem a Vila-seca per assistir a la benedicció de la figura de l'arcàngel Sant Miquel que representa el Ball de Diables. Culmina així el procés de recuperació de la seva vestimenta i els complements.

El Cèvol Torredembarra - Volei SPiSP es podrà veure en directe a TAC12. Serà diumenge a partir de les cinc de la tarda quan els locals intentaran sorprendre contra un dels grans favorits per pujar a Superlliga. En una estona escoltem els entrenadors Iñaki Bescós i Vlado Stevovski.

 

Programes més recents a TAC12